Lucky Star Creative - Music Composers | Inleder veckan med att få en inblick i skolans och lärarnas värld. Alla högstadieelever i Piteå Kommun ska få varsin dator efter höstlovet. Dvs 1400 datorer ska delas ut. Det är CMiT dvs Centrum för Medier och IT som håller i detta. Bilden visar hur komplicerat detta projekt är med många inblandade. Jag gör min praktik via CMiT med ett helt annat projekt men intressant att se vad de jobbar med i övrigt.
21597
post-template-default,single,single-post,postid-21597,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Inleder veckan med att få en inblick i skolans och lärarnas värld. Alla högstadieelever i Piteå Kommun ska få varsin dator efter höstlovet. Dvs 1400 datorer ska delas ut. Det är CMiT dvs Centrum för Medier och IT som håller i detta. Bilden visar hur komplicerat detta projekt är med många inblandade. Jag gör min praktik via CMiT med ett helt annat projekt men intressant att se vad de jobbar med i övrigt.

from Instagram: https://ift.tt/2AxpzC0
No Comments

Post a Comment