Lucky Star Creative - Music Composers | Man kan aldrig kommunicera för mycket som företag, varumärke, chef eller ledare. Och Talk to the Heart – säger @fridaboisen på Misstagens Mästare som @foretagarna bjussar på idag. Så glad att äntligen få lyssna till henne. Underbart inspirerande! #digitalsucce #kommunikation #digitalisering #företagande #nåutmeddittbudskap
21601
post-template-default,single,single-post,postid-21601,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Man kan aldrig kommunicera för mycket som företag, varumärke, chef eller ledare. Och Talk to the Heart – säger @fridaboisen på Misstagens Mästare som @foretagarna bjussar på idag. Så glad att äntligen få lyssna till henne. Underbart inspirerande! #digitalsucce #kommunikation #digitalisering #företagande #nåutmeddittbudskap

from Instagram: https://ift.tt/2OtHmOh
No Comments

Post a Comment