Lucky Star Creative - Music Composers | Min dröm med LSCA är att få de som tycker att det här med jämställdhet och normer är oviktigt att hitta minst en anledning till att vilja lära sig mera. Att först och främst skapa incitament, förutsättningar motivation att förstå hur allt hänger ihop är steg ett. Genom detta kan de som förnekar sin roll i detta få syn på att alla genom sina handlingar har ett ansvar för att motverka sexism, rasism, homofobi etc. Det handlar om att lyssna, förstå, relatera och sedan göra vad man kan för att förändra skeva och destruktiva normer. Detta kan alla göra, det är faktiskt lättare än vad många tror. Du behöver inte kunna en massa svåra och krångliga ord och begrepp inom genusvetenskap för att vara med och jobba för ett schysstare samhälle. Jag lovar, det är sant! #jämställdhet #jämlikhet #inkludering #tänknytt #genuss #normer #ninahemmingsson #feminism #allakangöranågot
21603
post-template-default,single,single-post,postid-21603,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Min dröm med LSCA är att få de som tycker att det här med jämställdhet och normer är oviktigt att hitta minst en anledning till att vilja lära sig mera. Att först och främst skapa incitament, förutsättningar motivation att förstå hur allt hänger ihop är steg ett. Genom detta kan de som förnekar sin roll i detta få syn på att alla genom sina handlingar har ett ansvar för att motverka sexism, rasism, homofobi etc. Det handlar om att lyssna, förstå, relatera och sedan göra vad man kan för att förändra skeva och destruktiva normer. Detta kan alla göra, det är faktiskt lättare än vad många tror. Du behöver inte kunna en massa svåra och krångliga ord och begrepp inom genusvetenskap för att vara med och jobba för ett schysstare samhälle. Jag lovar, det är sant! #jämställdhet #jämlikhet #inkludering #tänknytt #genuss #normer #ninahemmingsson #feminism #allakangöranågot

from Instagram: https://ift.tt/2RGimFv
No Comments

Post a Comment