Lucky Star Creative - Music Composers | Detta gör jag idag! Dvs är på konferens om demokrati och Mänskliga Rättigheter i Luleå. Dagen arrangeras av Rättighetscentrum Norrbotten och @sensusstudieforbund Fullt till sista stolen på Kulturens Hus. Fint med sånt stort intresse för detta viktiga ämne! Och så är ju min favvopoet Emil Jenssen med och uppträder. Känns helt underbart att äntligen få se honom live. Vad gör ni en måndag som denna? #mänskligarättigheter #demokrati #luleå #kulturenshusluleå #emiljenssen #janscherman #rättighetscentrumnorrbotten
21619
post-template-default,single,single-post,postid-21619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Detta gör jag idag! Dvs är på konferens om demokrati och Mänskliga Rättigheter i Luleå. Dagen arrangeras av Rättighetscentrum Norrbotten och @sensusstudieforbund Fullt till sista stolen på Kulturens Hus. Fint med sånt stort intresse för detta viktiga ämne! Och så är ju min favvopoet Emil Jenssen med och uppträder. Känns helt underbart att äntligen få se honom live. Vad gör ni en måndag som denna? #mänskligarättigheter #demokrati #luleå #kulturenshusluleå #emiljenssen #janscherman #rättighetscentrumnorrbotten

from Instagram: https://ift.tt/2KTfhQs
No Comments

Post a Comment