Lucky Star Creative - Music Composers | Workshop och konferensveckan fortsatte idag med att jag deltog i en spännande eftermiddag på @piteasciencepark tillsammans med @pitesummergames och @pdol. På bilden syns min älskade sambo @dannegustafsson som kör en dragning om gamification. Bra dag helt enkelt!
21625
post-template-default,single,single-post,postid-21625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Workshop och konferensveckan fortsatte idag med att jag deltog i en spännande eftermiddag på @piteasciencepark tillsammans med @pitesummergames och @pdol. På bilden syns min älskade sambo @dannegustafsson som kör en dragning om gamification. Bra dag helt enkelt!

from Instagram: https://ift.tt/2PlwLp3
No Comments

Post a Comment