Lucky Star Creative - Music Composers | Ok, såna här citat kan vara fåniga och ytliga men den här tyckte jag var ganska bra! Just nu behöver jag verkligen hitta sätt att kämpa vidare trots att jag pysslar med komplexa och svåra processer som tar tid. #bethatgirl #socialtföretagande #exjobb #digitalstrateg #startup
21627
post-template-default,single,single-post,postid-21627,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ok, såna här citat kan vara fåniga och ytliga men den här tyckte jag var ganska bra! Just nu behöver jag verkligen hitta sätt att kämpa vidare trots att jag pysslar med komplexa och svåra processer som tar tid. #bethatgirl #socialtföretagande #exjobb #digitalstrateg #startup

from Instagram: https://ift.tt/2QBaIzo
No Comments

Post a Comment