Lucky Star Creative - Music Composers | 16 maj inviger vi det kreativa kollektivet i Piteå som är den coolaste arbetsplatsen norr om Dalälven för kreativa frilansare och entreprenörer! Drop-in mellan 15-18. Konceptet drivs av oss på Framtidsbyrån Älska och @the80sme har hjälpt oss med all design av lokalen.
21711
post-template-default,single,single-post,postid-21711,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

16 maj inviger vi det kreativa kollektivet i Piteå som är den coolaste arbetsplatsen norr om Dalälven för kreativa frilansare och entreprenörer! Drop-in mellan 15-18. Konceptet drivs av oss på Framtidsbyrån Älska och @the80sme har hjälpt oss med all design av lokalen.

from Instagram: http://bit.ly/2Wnd18Y
No Comments

Post a Comment