Lucky Star Creative - Music Composers | Glada nyheter från Framtidsbyrån! Vi har etablerat ett jätteroligt samarbete med det superheta startupföretaget Storyspot. Vi kommer vara huvudleverantör av innehåll från Norrland till deras app med ljudguider och berättelser om intressanta platser. Vi kan alltså hjälpa kommuner, museer och besöksnäringen att få med sina platser och berättelser i appen.  Läs gärna mer om Storyspot på www.storyspot.se och kontakta oss om du är intresserad av att veta mer. #norrbotten #norrland #storyspot #swedishlapland #ljudproduktion #besöksnäringen
21757
post-template-default,single,single-post,postid-21757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.6,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Glada nyheter från Framtidsbyrån! Vi har etablerat ett jätteroligt samarbete med det superheta startupföretaget Storyspot. Vi kommer vara huvudleverantör av innehåll från Norrland till deras app med ljudguider och berättelser om intressanta platser. Vi kan alltså hjälpa kommuner, museer och besöksnäringen att få med sina platser och berättelser i appen.  Läs gärna mer om Storyspot på www.storyspot.se och kontakta oss om du är intresserad av att veta mer. #norrbotten #norrland #storyspot #swedishlapland #ljudproduktion #besöksnäringen

from Instagram: http://bit.ly/2X6FKCl
No Comments

Post a Comment